Stikkord

, , ,

Blant de aller største gavene vi kan gi oss selv er å finne vårt talent og være tro mot det. Jeg mener dette er en av de vesentlige nøklene for å skape oss det livet vi ønsker å leve. Med fokus påvårt eget talent har vi fokus på å ta ut det beste i oss selv. Å velge det beste en har er vel verdt å bruke et liv på, uansett hva verden måtte mene eller hvilken retning vinden blåser. Alltid ståi seg selv, være ærlig, hel og bevisst seg selv.

Jeg er helt sikker på at det åvære tro mot sitt talent vil gjøre livet helt magisk. Det er derimot ikke sikkert at livet blir en dans på roser og at alt vil føles godt hele tiden. Ulempene ved å leve et slikt liv er så absolutt tilstede. Den største utfordringen tror jeg må være at ikke alle skal få til å lage et levebrød av det de brenner mest for. En gang så jeg et intervju med en mann på et talkshow. Han drev med forskning på lykke. Han påsto at de aller fleste mennesker opplever stor grad av tilfredshet i livet sitt. Den eneste gruppen som egentlig ikke opplevde livene sine som tilfredsstillende, midt i livet, er de som i svært ung alder bestemte seg for å bli utøvende kunstnere. Det er ikke alltid gitt at talentet gir en den helt fantastiske karriereveien. Mange må innse at det er noe helt annet som skal betale regningene.

Likevel tror jeg på dette med å finne sitt talent, utvikle det og leve det. Jeg har listet opp noe av det som gjør dette prosjektet så magisk. Denne listen er egentlig mye lenger.

  • Du vil oppleve å finne et punkt i deg selv som står urokkelig fast. Som er uavhengig av hva den ytre og foranderlige verden vi lever i måtte finne på.
  • Du vil tiltrekke deg og forholde deg til andre mennesker som har like interesser og innstilling til livet. Tenk så gøy det er.
  • Du vil oppleve en indre glede som er uavhengig av alle ytre statuser som til enhver tid er gjeldende.
  • Ingen vil noensinne kunne komme å ta det fra deg. Du har det i deg. Det er eid av deg og bare av deg.
  • Du vil oppleve å ekspandere og utvikle deg på måter du ikke trodde var mulig. Det vil ta deg til steder som du ikke visste var mulig å komme.
  • En person med en lidenskap er mer interessant enn en person som ikke har lidenskap i livet sitt.
  • Gjør du det du synes er gøy så vil du oppleve at det genererer overskudd som kan tas ut på en måte som genererer enda mer overskudd. Det blir en oppadgående spiral.